Станислав Стоянов от Предприемачи - ГЕРБ бе на работно посещение в Брюксел

Животът

08-07-2015, 12:54

Снимка:

пресцентър ПП ГЕРБ

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Предприемачите и младежите от ГЕРБ обновиха паметник на сподвижниците на Филип Тотю

Великотърновецът Станислав Стоянов от областното ръководство на предприемачите в ГЕРБ бе част от българска делегация, която беше на работно посещение в Брюксел, по покана на евродепутата Ева Паунова. В състава на групата, водена от председателя на ПГЕРБ Валя Чилова бяха бизнесмени от цялата страна, както и членовете на Националния изпълнителен съвет на структурата. Те проведоха работни срещи с експерти от четири отдела на Генерална дирекция "Предприятия и промишленост" на Европейската комисия.

По време на визитата, Станислав Стоянов и колегите му имаха възможност да се срещнат със заместник-председателя на Европейската комисия Юрки Катайнен, който отговаря за заетостта, икономическия растеж, инвестициите и конкурентоспособността. Предприемачите проведоха и редица срещи с представители на Европарламента. Обсъдиха с европейските ни партньори редица въпроси, свързани с Плана за инвестиции "Юнкер", способи за повишаване на конкурентоспособността, развитието на малките и средни предприятия, възможности за предоставяне на техническа помощ за развитие на публично-частното партньорство в България.

Българските предприемачи проведоха и работни срещи с представители на бизнес организацията на Европейската Народна Партия.

„Навсякъде бяхме посрещнати особено топло и очевидно отношението на европейските институции към България при настоящото управление е много добро“, коментира след завръщането си Станислав Стоянов. По думите му подобни посещения и обмени са от съществена полза за родния бизнес, тъй като повишават информираността за програмите на ЕС, което спомага за пълноценното им използване. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов