Данъчните продават апетитен имот в Арбанаси

Животът

03-07-2015, 12:28

Снимка:

Уикипедия

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Имотът е от 1 098 дка, обявената цена е 241 944 лв.

НАП – Велико Търново предлага за продажба чрез търг с тайно наддаване имот на длъжник  в с.Арбанаси. Първоначалната цена е 241 944 лева. Имотът се предлага за първи път на търг и е с площ 1098 кв.м., от които застроената е общо 223 кв. метра. Състои се от  двуетажна къща със застроена площ 189 кв.м. и селскостопанска постройка със застроена площ 34 кв.м. 

На 20 юли в с.Арбанаси стартира огледа на имота и приемането на оферти за участие в търга. Предложенията си кандидат-купувачите могат да  подадат до 24 юли включително в сградата на Териториалната дирекция на приходната агенция, пл.Център № 2. За да участват в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от обявената тръжна цена.

Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Клиентите на приходната агенция могат да намерят и условията за участие в търговете и техническите характеристики на продаваните машини, съоръжения и недвижими имоти.

 Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"