Даниел Панов : „Вместо да плащате за черен пи ар, по-добре направете една детска площадка!”

Мисия

26-06-2015, 13:30

Снимка:

община велико търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Кметът отговори на нападките на БСП, че отсъства от сесия

„Вчера бях в Министерство на регионалното развитие и благоустройството, за да подпиша анекс към договор, с който получаваме допълнително 2,5 млн. лв. С тези пари ще бъдат обновени пет обекта от обществената инфраструктура, които са отдавна чакани от всички наши съграждани. С тях ще се реконструират паркове, ще се изградят автоматични поливни системи, ще се изградят детски и спортни площадки, ще се благоустроят междублокови пространства, ще бъде ремонтирано пространството пред Дворец на културата и спорта „Васил Левски”.

На критиците си бих искал да кажа :” Не съм се крил. Не го правя, нямам нито причини, нито намерение да го правя. Просто има важни неща за града и общината, които успях да свърша” – това заяви днес кметът на община Даниел Панов в отговор на упреците на БСП, че вчера нарочно не е присъстват на сесията на Общинския съвет и не е отговорил на техните питания. БСП дори разпространиха декларация как кметът се е скрил, докато всъщност по това време Панов подписваше в регионалното министерство важен анекс за допълнително финансиране за почни 2,5 млн.лв.

„Нека, хората, които плащат за черен пи ар и печатат партизански листовки, да инвестират тези пари в нещо смислено - да построят парк, детска или спортна площадка. Така има по-голяма вероятност да спечелят доверието на гражданите на общината. Могат да спечелят, ако работят върху своя позитивен имидж, а не върху това да свалят моя рейтинг”- каза Даниел Панов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов