Учредиха „БГ Патриот” във Велико Търново

Животът

25-06-2015, 14:47

Снимка:

Патриотичен фронт

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Председател на структурата стана Ивета Николова

Във Велико Търново бе учредена структура на Национално движение „БГ патриот“. На учредяването в Европейския информационен център на евродепутата Ангел Джамбазки присъстваха лидерът на движението Петър Харалампиев и народният представител от Патриотичния фронт доц. д-р Милен Михов, които приветстваха събралите се десетки младежи.

За председател на местната структура бе избрана Ивета Николова, а за секретар Димитър Димитров. Двамата са студенти в специалност Политология на Великотърновския университет и вярват, че обединението на младите в България, в името на съхраняването и популяризирането на многовековните български народни традиции, култура, бит и история, е ключът, който ще изведе страната ни от духовния и икономически колапс.

„БГ патриот“ във Велико Търново си поставя за цел организиране и реализиране, в сътрудничество с други организации и институции, на дискусии, кръгли маси, семинари, научни форуми по актуални теми за обществения живот в България. Предвидени са и многообразни културни събития, с участието на студенти, докторанти, учени, общественици, както и представители на държавни и неправителствени институции от цяла Европа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов