Пет училища ще подпишат договори за саниране през месец юни

Мисия

11-05-2015, 02:00

Снимка:

Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Кметът Панов проведе среща с училищните директори

На работна среща с директорите на училища от общината кметът Даниел Панов обяви, че предстои през месец юни пет училища от общината : СОУ Емилиян Станев“, ПМГ „Васил Друмев“, „П.Р. Славейков“, „Патриарх Евтимий“ и ОУ „Неофит Рилски“ гр. Килифарево да подпишат своите договори за стартиране на процедури по реализиране на проекти за подобряване енергийната ефективност чрез саниране на училищните сгради.

„Смятам, че това е един много добър и очакван подарък за всички директори, учители, ученици и родители в навечерието на най-българският празник - 24 ти май. Директорите на останалите училища трябва да подготвят своите проекти, с които ще могат да кандидатстват при отваряне на съответните програми“-заяви по време на срещата Даниел Панов.

Новината бе посрещната от директорите с аплодисменти.

По време на срещата бяха разисквани и критериите за определяне наградите „Отличник“ за най-изявени ученици, както и грамоти за преподаватели с високи постижения през текущата учебна година.

Всички училища ще се включат активно в празничната програма, с която ще бъде отбелязан Празникът на българската просвета и култура – 24 ти май.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов