Даниел Панов даде интервю за най-гледаното румънско телевизионно туристическо шоу

Царевград Търнов

25-04-2015, 15:47

Снимка:

Архив, Velikotarnovoutre

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Пред румънската аудитория старата столица ще бъде представена като

Кметът на Община велико Търново Даниел Панов даде интервю за най-гледаното в Румъния телевизионно туристическо шоу.

На 11 май по националната румънска телевизия TVR1 ще бъде излъчен филм за достойнствата, възможностите и потенциала на Велико Търново като водеща туристическа дестинация в България.

В шоуто Старата столица ще бъде представена не само с уникалното си културно-историческо наследство, с многобройните си културни събития и фестивали, а и като много приятен за разходки, пазаруване и приятна почивка град.

В своето обръщение към румънските туристи Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов отбелязва, че Старата столица е градът, който пази най-важните знаци на българщината, на българската държавност, духовност и култура. Той презентира градът, като атрактивна и престижна туристическа дестинация за румънските туристи. Говори за това, че Велико Търново е град на младите хора и на множество възможности за забавление и приятно прекарване на почивни дни, както и добра дестинация за пазаруване. Посочи традиционният интерес от страна на румънските туристи към града и региона и покани всички, които не са били във Велико Търново да посетят града и региона.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов