Венци Стефанов пак скочи на Левски и ЦСКА

Спорт

15-04-2015, 10:44

Снимка:

LAP.bg

Автор:

SPORTONLINE.BG

Всичко от Автора

Още по Темата:

Венци Стефанов: Славия е създал Левски

Надскачат боя си, обяви президентът на Славия

Венцеслав Стефанов нападна грандовете в родния футбол. Президентът на Славия бе говори пред БНТ и за пореден път се изказа остро срещу Левски и ЦСКА и тяхното финансиране, и не подмина темата за съдиите.

"Знаете колко години Левски ги бутаха, колко години ЦСКА ги бутаха, същото беше и с Литекс. Когато има нормално съдийство, тогава побеждава по-добрият. Затова бихме и Левски.

Необходимо е от време на време да се подсещат някои съдии и техните ръководители, че футболът е само една игра и че те не трябва те да бъдат главни действащи лица, а да бъдат арбитри. Реферът трябва да отсъжда правилно, да спира играта за неспазване на спортментството. Когато реферът започне да диктува играта, тогава тя се обезсмисля. По света най-добрите съдиите не се забелязват.

Левски и ЦСКА надскачат боя си. Агонията в ЦСКА е от много години. Чувам неща за 101 човека спортно-технически екип... Това са безумни пари. Това може да си го позволиш, ако имаш финансите на Лудогорец. Ако имаш 30 милиона борч, стоиш върху бомба със закъснител", коментира Стефанов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов