Вижте дали ще отидете в рая

Животът

12-04-2015, 09:04

Снимка:

sanovnik.bg

Автор:

velikotarnovo.utre.bg

Всичко от Автора

Зависи от зодията ви

Овен
По-скоро не
За овце в рая чували ли сте? Може и да има, но точно вие няма да сте сред стадото. Греховете ви са: изрекохте 42 лъжи по време на постите (само вчера излъгахте 3 пъти, вие си знаете за какво). Пак се държахте като животно с най-близкия си човек - като на представител на вашия знак е ясно, че ви е трудно да се контролирате, когато около вас се мотаят излишно. Самоувереността ви се е поразклатила през последния месец, но не достатъчно, за да се вразумите и да започнете да се държите като нормални и зачитащи другите хора. Това, че искаш да си първи, не е оправдание да ходиш по главите на приятелите си.
Телец
Не ставайте смешни
Телетата зад райските порти? Не ставайте смешни! Няма да ви пуснат. Страх ги е, че ще изпасете райските ябълки и ще излочите манната небесна, затова не ви пускат. Те не знаят, че вие на този свят сте яли, яли... Но не се притеснявайте. Все пак има надежда за вас. Вие сте верни приятели и грижовни родители. Търпеливи, отзивчиви и надеждни приятели. Ако продължавате в същия дух и не обсебвате прекалено много близките си, може и да се кандидатирате за чифт ангелски криле. Само спрете цигарите, пиенето, сладкишите и тлъстите меса.
Близнаци
И на майтап не става
Мислите ей така, на майтап, да се промъкнете в рая? Нали знаете, че не ви е там мястото? Не сте лоши хора, но вбесявате всички останали и ги вкарвате в грях - те ви псуват, искат да ви сграбчат за гърлото и да стискат, докато спрете да ритате, или тайно замислят как да ви сипят отрова в кафето (само ако са Скорпиони, разбира се). Това е, защото дрънкате като кречетало и сте неспасяем клюкар. На вас не може да се разчита - колко пъти се отметнахте от думата си само през последната седмица? Освен ако не им трябва аниматор сред облаците, свети Петър няма да отключи за вас големите порти.
Рак
Марш към другото място
Точно вие няма как да попаднете в рая. Вчера се цупихте половината ден, защото не стана на вашата воля. Непрекъснато сте недоволни и триете сол на главата на най-близките си хора. Тормозите ги и искате денонощно да им оказвате контрол. С този диктаторски маниер няма да ви допуснат в рая. Защото там никой не обича да го строяват в три редици и да го карат да марширува. Така че, вземайте си намусената физиономия, навличайте генералската униформа и раз-два! Марш към другото място. Там е пълно с мнителни разпоредители.
Лъв
Не е като да сте камила
Вие имате голямо сърце, оптимисти сте и сте верни приятели и партньори. Ако наистина отговаряте на описанието на зодия Лъв, значи сте си за рая, каквито и дребни бели да сте сътворили между другото. Не е като да сте камила, която трябва да мине през иглено ухо. Единственото камъче, което би могло да обърне колата, е егоизмът ви. Във вашия случай не е точно камъче, а цяла скала. Ако постоянно поставяте собствената си личност на постамент и настоявате другите да се жертват, за да блестите вие, значи не сте достойни да пърхате из царството небесно.
Дева
Заместник на св. Петър
Ако свети Петър нещо е зает или иска да излезе в отпуск, не се съмнявайте, че точно вас ще повикат, за да посрещате новопостъпилите души и да преценявате къде да ги пратите. Вие сте перфектният съдник. Понеже сте така критичен, безмилостен и прозорлив, околните често искат да ви ударят един зад врата. Не за друго, но ако паднете в калта, поне малко ще заприличате на нормален човек, а не на вогон. Тръгнете ли за рая, със сигурност ще вземете цяла папка документация за земния си път, с всичките добри и лоши дела - прошнуровани и прономеровани.
Везни
За там сте, няма спор
Каквито сте деликатни и тактични чаровници, нищо чудно да ви засилят направо към небесното царство. Там са нужни точно такива като вас - добри, мили, спокойни, симпатични и спретнати хора. Там ангелите ще ви дадат да избирате от най-разкошните криле, а ореолът ви естествено ще е марков. Ще ви предложат различни модели в зависимост дали предпочитате Версаче, или Аликзандър Маккуин. Сега да не се засегнете нещо - никой не е казал, че сте прекалено суетни, за да влезете в рая. Пък и лицемерието не е достатъчна причина да попаднете в пъклото, нали така?
Скорпион
С манипулации - може
Може би отсега чувате стонове и скърцане на зъби. Вероятно в силно интуитивната си черна душа предусещате закъде сте се запътили. Веднага променете начина си на живот! Спрете цигарите. Откажете се от плановете за мъст - нищо че хората сами са си виновни, след като ви ядосват така. Може пък и да се промъкнете все пак в рая. Ако ви оставят за 15 минути насаме със св. Петър, като нищо ще му замотаете главата и ще стигне до извода, че сам е стигнал до извода... С две думи вие си знаете как успявате да манипулирате и най-хитрите.
Стрелец
Жокер ви не требва
Няма такова нетактично говедо като Стрелеца. Диоген с фенера да търси човек, способен да нанесе на друг повече обиди в секунда, пак няма да го открие. А и обикновено го отнасят най-невинните жертви. Всички знаем, че го правите с добри намерения - понеже искате да сте откровени. От тази мисъл на околните не им става по-приятно, когато ги наричате дебели, грозни, тъпи или некадърни. Не сте лоши по душа, но както сте чували, пътят към ада е постлан с добри намерения. Излишно е да ви казваме къде ще попаднете след смъртта. Вие сто на сто сте убедени, че в рая.
Козирог
Имате шанс, но минимален
За това, че сте упорит и мрачен никой няма да ви вземе шофьорската книжка. Нито пък ще ви забранят да стъпвате в рая. Егоцентричността също не е смъртен грях, за който ще отговаряте, когато един ден похлопате на големите светли порти. Това, че обичате да се катерите нагоре по стълбата към небето, също не е фатално. Обаче фактът, че искате да убиете родителите си, понеже като малък са ви затваряли за наказание в килера, може и да натежи в полза на казана със сяра. Особено ако сте пристъпили към изпълнение на пъкления план.
Водолей
Въпросът е дали го искате
Ако сте от онези, дето си залепят с тиксо експлозиви под шлифера и се хвърлят с боен вик сред тълпата, за да се възнесат към небето сред писъци и кърви - не, няма да се озовете там. Екстремистите нямат място рая. Понеже всички Водолеи са крайни, всичко зависи от това докъде са стигнали в своя войнстващ поход към истината и светлината. Ако вашата философия отрича убийството - дори и убийството на събеседника с досадни приказки, значи може един ден да търкате криле с ангелите. Въпросът е дали го искате?
Риби
От мързел няма да стигнете там
Защо, кажете защо изневерихте по такъв отвратителен начин на партньора си? Защо се натъпкахте като свиня с половин торта и след това даже не успяхте да повърнете, толкова ви стана зле? Нали бяхте спрели да пиете, защо вчера пак престъпихте обещанието си? Пардон, не е нужно да казвате - просто нямате воля. Всички знаем това. Всъщност няма смисъл да кандидатствате за рая. Вие и сега сте си там - в мечтите си. Греховете ви са: не почерпихте достатъчно за рождения ден, излъгахте 18 пъти през последния половин час и ви домързя да напазарувате на болната си майчица.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)