Половин тон хартия предаде за рециклиране НАП Велико Търново

Животът

07-04-2015, 04:00

Снимка:

НАП

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

496 кг хартия предаде НАП Велико Търново за рециклиране. Това е половината от общо 978 кг събрана хартия, отчетена за първото тримесечие в ТД на НАП В.Търново. 
Кампанията „Всеки лист хартия е глътка въздух, не го изхвърляйте!” действа вече четвърта година на територията на приходното ведомство като част от зелената програма на НАП и се е доказала като успешна практика. 
За да се елиминира необходимостта от кореспонденция между отделните звена, в агенцията се използва вътрешна електронна система. Принос в пестенето на хартия имат и електронните услуги, които предлага приходната агенция за своите клиенти. Хартиени отпадъци се събират на всеки етаж в специални пластмасови контейнери с нарочни стикери. Извозването им става периодично. 
Припомняме, че, успоредно с кампанията за събиране на употребявана хартия, на територията на НАП В.Търново върви и зелената инициатива „Капачки в действие”. Чрез тях служителите на НАП В.Търново дават своята лепта за икономичното използване на ресурсите, както и за отговорно отношение към околната среда. 
  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов