Новото 3D шоу на старата столица е еманация на модерните технологии

Велико Търново Лайф

17-03-2015, 15:23

Снимка:

facebook.com/VELIKO.TARNOVO.3D.SHOW.VT3D

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

„Величието на Асеневци” е наречен новият спектакъл с авторска музика

Уникалното 3D шоу, което ще имат възможност да видят всички жители и гости на старата столица на 22-ри март е гарантирано от уникална модерна техника.

Концептуалният синтетичен спектакъл ще бъде излъчен от множество технически устройства, които са най-добрите в своят клас.

Изображенията, звукът и специалните ефекти ще бъдат пресъздадени от 130 “интелигентни” устройства – moving head, разположени на 6 нива. Освен тях се разчита на висок клас проектори, графични станции и пиро ефекти, разположени на 4 нива. Лазерите са общо 12, а звуковата мощност е 60kw.

Цялата композиция ще бъде водена по таймкод, като в “първата част” 3D мапинга върху сградата, осветлението, лазерите и пиро-ефекти ще се преплитат в обща композиция, а финалът по традиция ще е грандиозно пиротехническо шоу и всичко това под съпровода на специално композирана за спектакъла музика!

 Спектакълът ще бъде излъчен двукратно на 22 март – от 20,00 и от 21,00 ч. Непосредствено преди първото излъчване 300 доброволци ще пуснат в небето над Паметник „Асеневци” 150 летящи хартиени фенера, които също ще създадат неповторима атмосфера и светлинна феерия.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов