Стойчо Младенов хвърля оставка при загуба от Ботев Пд

"Червените" могат да имат нов наставник след визитата в Коматево

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов обмисля сериозно възможността да подаде оставка при нова загуба на тима, научи ексклузивно Sportonline.bg.

 

Опитният наставник може да остане без работа още в края на седмицата, когато столичани гостуват на Ботев Пд. Двубоят е с особено голям заряд, тъй като "канарите" ще гонят задължителни 3 точки, с които да си осигурят място в топ 6.

 

Причина за крайното решение на Младенов е фактът, че клубът се намира във финансова криза, която видимо влияе на играчите. Те записаха две загуби на старта на пролетния дял първо от Локомотив София, а след това и от Берое.

 

Според запознати, търпението на Младенов е изчерпано, а за това е спомогнало и отношението на ръководството. Част от акционерите на клуба искат уволнението на Екзекутора.

 

Най-големият противник на наставника е Петър Манджуков, който пожела главата му още преди Нова година. Сега напрежението отново се настани над "Армията" след слабия старт, а слуховете за евентуална негова смяна, които се появиха след поражението от "заралии", не са плод само на спекулации.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов