Маслара: Търсим футболисти на специфични позиции

Много малко хора от тези, които очаквахме да ни помогнат, ще ни свършат работа

Треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов - Маслара заяви, че няма нищо по-нормално от това днес неговият отбор да загуби контролата с Калиакра в Каварна с 2:3.

"Приемам загубата срещу Калиакра за нормална. По-нормално нещо от този резултат няма. Няма как да използваш 27 футболисти в един мач и да очакваш нещо кой знае какво от него. Няма как човек, който вчера е кацнал със самолета, днес да играе в отбор с непознати футболисти, и да се получават нещата. Нормално е да паднем. Важното е, че направихме една добра тренировка, макар и непълноценна. В 25-ата минута смених хората, на които ще разчитаме през сезона", каза Маслара.

Треньорът продължава да е оптимист за представянето на тима през втория сезон в "Б" група. "С едно две нови попълнения ще направим отбор, който да се бори за оставане. Хубавото е, че имаме разбирателство с ръководството. Търсим футболисти на специфични постове. Ако успеем да ги намерим, ще съм много по-сигурен лично за себе си. Много малко хора от тези, които очаквахме да ни помогнат, ще ни свършат работа", завърши треньорът на Спартак 1918.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов