Великотърновски музикант е като орисник за семейно щастие

Велико Търново Лайф

05-02-2015, 10:42

Снимка:

Личен архив

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Готово е новото романтично видео на Савов, за втори път главната героиня се оказва бременна след снимките

Готово е видеото към новата песен „Искаш ли“ на великотърновския музикант Петко Савов. Клипът отново е като мини филм, с неочакван сценарий, по авторска идея на Савов. Лентата разказва за любов, предавайки основната идея на „Искаш ли“. Главната героиня в мини трилъра е прекрасната българска оперна прима Флора Търпоманова.

Романтичният Савов, който неотдавна запали цялата страна по инициативата си „Любовен референдум“, отново няма да изневери на себе си и ще отбележи празника на влюбените. Точно на 14 февруари музикантът ще направи официална премиера на новия си клип, като събитието вече се превръща в една от най-очакваните светски прояви във Велико Търново.

Междувременно приятелите на Савов твърдят, че младият мъж носи късмет и семейно щастие. Това важи с пълна сила за красавиците, които той снима във видеоклиповете си.

Два дни след приключване на снимките към „Искаш ли“ Флора Търпоманова позвънила на Савов, за да сподели прекрасната вест, че очаква първата си рожба. Точно това се случи и през лятото на 2013 година - след края на снимачния процес за видеото към сингъла на Савов „Признание“. Още на следващия ден главната героиня в клипа Венета Ангелова узнала, че скоро ще даде живот. Днес красавицата вече носи друга фамилия и е щастлива майка на момченце. 

В активите на добрия орисник е вписано създаването и на друго българско семейство. Пламена и Христо Ценови от Враца се запознали покрай любовния референдум, проведен от музиканта. В тяхна любима песен се превърнала „Признание“ на Савов, която избрали и за първия си сватбен танц. В навечерието на сватбата, двойката се свърза с автора, за да сподели щастието си. Днес семейство Ценови вече се радва и на дъщеричка. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов