Голи мадами с вериги и мотошоу взривяват търновските дискотеки

Велико Търново Лайф

02-02-2015, 10:09

Снимка:

Фейсбук, gecata-bg.com

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Търновци се насладиха на садо-мазо гледка

Хора от различни уважавани и престижни професии се наслаждаваха на уникално еротично шоу в един от най-култовите търновски нощни клубове. 
В най-култовата търновска дискотека често гостуват групи, изпълняващи еротични танци. Преди седмица посетителите бяха направо размазани и оставени без дъх от невероятното еротично шоу „Фетиш найт”, пише вестник "Борба". Млади съблазнителни момичета, облечени само по оскъдно кожено бельо, с възбуждащи жартиери, панделки и лентички на интимните места нажежиха до огненочервено страстите в заведението. Танцьорките извиваха изваяни знойни тела, украсени с шипове, белезници, вериги, намордници и други садо-мазо атрибути, и докараха до истинска истерия и екстаз клиентите на клуба. Голите им гърди бяха „скрити” само с по една символична лепенка върху зърната, а цялата останала преливаща плът пищно се люлееше на сантиметри от очите на клиентите. Черешката на тортата обаче бе след полунощ, когато градусът достигна своята кулминация със страстно лесбоизпълнение и имитация на орален секс между две жени на дансинга пред очите на над 300 посетители. Горещите изпълнения направо разцепиха мрака и купонът продължи чак до зори.
Редовните посетители на дискотеката разказват, че сред младежите се е превърнало в мода да се снимат на фона на лесбо- и садо-мазо изпълненията или да си правят селфи с някоя от полуголите танцьорки. След това качват снимките в социалните мрежи, като целта е да получат най-много лайкове. Други пък се рекламирали, като качвали горещите фотоси в сайтове за запознанства.
Засега уникалното садо-мазо шоу може да се види само в една от търновските дискотеки, където се стараят да поддържат непрекъснато нагорещен до червено градуса на посетителите си. В понеделник в нощния клуб има специално „огнено” студентско парти, на което бъдещите академици се събличат по бельо под звуците на еротична музика. Двойката – момиче и момче, която се съблече най-еротично и събере най-много овации от публиката, печели бутилки алкохол. В стремежа си да се докопат до заветната бутилка някои стигат до крайност. Преди време видимо доста пийнал младеж, окуражаван от дисководещия, свалил и слиповете си. 
Неотдавна пък в заведението било организирано парти с мотори. Няколко мускулести рокери „нахлули” на дансинга с мощните си машини и започнали да обикалят и въртят гуми между баровете и масите. В резултат от вдигналата се пушилка обаче се наложило клиентите временно да бъдат евакуирани навън, докато димът се разнесе. На друго от партитата пък още на входа посетителите получават специални гривни, които издават семейното им положение и моментното им настроение за купон. Така различният цвят на гривните показва дали те са семейни, дали са дошли тук просто да пийнат и да се забавляват на дансинга до изтощение, или и да „забършат” нещо за една нощ в леглото. Чрез гривните всеки посетител може без проблеми да се ориентира и да се насочи към своя подходяща половинка, без да се страхува, че в отговор на любовните си признания може да получи шамар по бузата. За привличане на посетители търновските дискотеки и нощни клубове предлагат различни оферти. Най-често това са нощни забавления с безплатен вход за студенти или за дами, както и тематични денс, чалга, хип-хоп, ретро и други партита.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов