Добруджа 07 отстъпи лидерската позиция в Суперлигата

В класирането добруджанци са на второ място

Волейболистите на Добруджа 07 загубиха с 3-1 на Арда (Кърджали) в среща от 11-ия кръг на Суперлигата при мъжете и сдадоха първото място във временното класиране. Срещата се игра пред над 1000 зрители в зала Арпезос и бе предавана пряко по БНТ Свят, съобщи centersport.org.

Домакините започнаха силно срещата, като дадоха на добричлии по 13 точки в първите две части. В третия гейм възпитаниците на Мирослав Живков се върнаха в мача и заслужено спечелиха с 25-22 точки. Четвъртата част бе изключително оспорвана, като при 23-23 точки домакините успяха да затворят мача, спечелвайки следващите две точки с мощната подкрепа на своите фенове.
След загубата съставът на Добруджа 07 вече е на втора позиция с 25 точки и актив от 8 победи и 3 загуби. Новият лидер е отборът Монтана с 27 точки, след като в този кръг надделя с 3-0 над Миньор. Срещата на добричлии от 12-ия кръг с третия в таблицата Марек Юнион-Ивкони е отложена, тъй като зала „Добротица” е заета, а следващият шампионатен двубой на Коце Стойков и компания е от 13-ия кръг – на 6 февруари гостуване на Пирин.   



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов