Хванати в изневяра в Търново сити

Животът

22-01-2015, 16:07

Снимка:

Velikotarnovoutrе

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

На прелюбодееца му излезе солено...

30-годишната А. Б. от Велико Търново хвана на калъп мъжа си с любовница. Олелията, която разярената съпруга вдигнала, разлюляла целия квартал „Бузлуджа“. Отмъщението на наранената търновка обаче излезе солено на неверния й мъж, пише вестник "Борба". В изблик на ярост от страна на съпругата прелюбодеецът се прости с голяма част дрехите и маратонките си, както с четирите гумите на колата си.
Младото семейство заживели на квартира в квартал „Бузлуджа“ в старата столица през 2012 година. По думи на съседи влюбената двойка не била много разговорлива, но за сметка на това често вдигала шум, тъй като организирала всеки петък домашни партита. С времето двамата съпрузи улегнали и започнали да водят по-спокоен живот. Тя си намерила сериозна работа на смени, а той постоянно сменял работодателите. „Голям хайлазин е. Където да се хване да работи, все го гонят“, коментира възрастна съседка на съпрузите. Преди два месеца 33-годишния И. Б. пак станал безработен и прекарвал дните си вкъщи. Докато съпругата му била на смяна, той си почивал. „Абсолютен чехльо е. Така здраво жената му е стъпила на врата, че той не може да каже гък!“, сподели друг обитател на блока им. На безработния съпруг обаче явно му дошло до гуша да бъде командван и залитнал от правия път. И. Б. си намерил любовница и според една от по-наблюдателните комшийки жената му гостувала понякога денем, друг път нощем, в зависимост от смяната на съпругата. За лош късмет на 33-годишния мъж една нощ А. Б. приключила работа по-рано и се прибрала неочаквано в апартамента малко преди разсъмване. Жената се натъкнала на гледка, която провокирала реакция на вулкан от ярост. Тя заварила съпруга си в леглото с друга жена, но какво точно е направила, никой от съседите не знае. Споделиха само, че са чули викове „Безсрамник, ще ти съсипя живота“, „Неблагодарен боклук!“, както и ред други обиди. В яростта си 30-годишната жена събрала част от дрехите и маратонките на съпруга си, сложила ги в колата и отпрашила. Разярената съпруга хвърляла във всеки контейнер за смет по някоя от тениските, ризите и дори бельото на мъжа си. Където видела бездомник, му подарявала маратонки. „Беше голям смях, която я видях да гони един клошар, за да му даде чифт маркови маратонки. Бездомникът гледаше с недоумение, а и не само той, тъй като имаше публика“, разказа Иван Петров, жител в квартала. След като приключила с раздаването на вещите, се върнала обратно в квартирата. Скандалът продължил, а явно наказанието за постъпката на мъжа й й се сторило недостатъчно А. Б. нарязала гумите на колата му. „Циркът беше пълен. И. Б. само й се молеше да се успокои, но тя не го слушаше“, спомня си бабата от третия етаж. 
След прелюбодейството младото семейство се разделило. А. Б. напуснала квартирата няколко дни след изневярата, а той останал още една седмица. Тъй като неверният съпруг е безработен, нямал пари да плати наема и се наложило да освободи апартамента. Всеки от съпрузите продължил сам по пътя си. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов