Син на бивше топ ченге окован с електронна проследяваща гривна

Крими

19-01-2015, 17:13

Снимка:

snews.bg

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Едногодишна пробационна присъда заради престъпление по чл. 129, ал 2 от НК изтърпява в момента наследникът на бившия шеф на полицейското управление във Велико Търново Николай Терзийски. Това научихме от свои сигурни източници.

Синът на екс полицая Павлин, който още от малък се слави като пакостник, сега е осъден заради нанесена средна телесна повреда. Наложена му е мярка, ограничаваща свободата на придвижване, за срок от 1 година. В шест от 12-те месеца той ще трябва да носи на глезена си специалната гривна, с която ще се осъществява електронен мониторинг на движението му. 21-годишният Терзийски няма право да напуска дома си от 8 вечерта до 8 сутринта, разбра Velikotarnovoutre.

От пробационната служба в старата столица не потвърдиха, но и не отрекоха информацията. От там уточниха, че в момента, в рамките на пилотна програма на ГД „Правосъдие“, в областта са поставени общо 5 гривни за електронен мониторинг, като всички ще останат на глезените на осъдените за срок до 6 месеца. Постепенното внедряване на системата за електронен мониторинг предвижда за общо 2 години да бъдат обхванати за наблюдение 180 закононарушители. Проектът стартира през пролетта на м.г.

Павлин Терзийски се е сдобил с проследяваща гривна около седмица преди Коледа, разбра наш репортер. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов