Знаменитият Георги Василев започва подготовка с футболистите на „Етър“ на 26-ти януари

Спорт

05-01-2015, 22:45

Снимка:

sport-vt.com

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Георги Василев може да е новият треньор на "Етър"

Това е треньорът с най-голям авторитет у нас, категоричен е президентът на виолетовите

Надеждите за търновските футболни запалянковци се връщат! Треньорът, който четири пъти съумя да направи отбора си шампион, е новият наставник на футболистите от великотърновския „Етър“.

Георги Василев наистина е новият треньор на виолетовия клуб, потвърди пред Velikotarnovoutre президентът на „Етър“ Александър Нанков. Пред наш човек Нанков обясни, че на 26 януари състезателите започват тренировки под ръководството на Георги Василев.

По думите на Нанков това е треньорът с най-голям професионален авторитет у нас. „Той написа златни страници в историята на „Етър“, припомни президентът на виолетовите.

Ретроспекцията сочи, че Георги Василев е човекът, който направи виолетовите национални шампиони, заведе до върха на почетната стълбичка отбора на Левски - цели два пъти, под негово ръководство и ЦСКА бяха национални първенци.

 Успехите на Василев са влезли във футболната история и извън родината, припомни Александър Нанков. „Юнион“ Берлин печели Купата на Германия под негово ръководство, припомни още благодетелят на "Етър". 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов