Никола Спасов тества двама за мястото на Сашо Александров

"С Петър Златинов имаме устна договорка, а след като се изчистят и някои административни подробности, ще парафира контракт"

Наставникът на Черно море Никола Спасов разкри, че има няколко варианта за десния бек, след като Сашо Александров предпочете Берое пред нов договор с тима от Тича. Очакват се за старта на подготовката на 7 януари пробен период да изкарат един или двама бранители от България или чужбина. До началото на лагера в Турция Спасов ще направи своя избор за тази позиция.

"Не искам да коментирам колко футболисти ще изпробваме. Един или двама - не е толкова важно. Хубавото е, че имаме избор. Надявам се този, когото привлечем, да ни върши работа", сподели Спасов.

Той коментира и първият сигурен нов футболист в тима - вратарят Александър Чанович. "Чанович ще се присъедини два дни по-късно от началото на подготовката към отбора. Тогава той ще мине медицински тестове и ще подпише своя договор. Контрактът на стража вероятно ще бъде до края на сезона, като почти сигурно ще има опция за продължаване".

Наставникът сподели още, че с Петър Златинов не е подписал договор с моряците, а причината за това е изцяло административна. "Със Златинов имаме устна договорка, а след като се изчистят някои административни подробности, ще парафира контракт", каза още треньорът на Черно море Никола Спасов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов