Азис: Отиват ми кючеците - нали съм циганин

Не одобрявам тази модернизация на музиката, заяви попфолк певецът

Аз не одобрявам тази модернизация на музиката. Мога да пея и модерно. За никого не е тайна, че мога да пея доста стилове - не е проблем R'n'B, не е проблем народно, но не мисля, че чак прекаленото смесване на стиловете е толкова добро, защото ние не сме MTV - ние сме балканска страна, заяви Азис пред bTV, предаде 24 часа.

Причините, които са довели попфолка до сегашното състояние да избяга от себе си, Азис коментира така: „Изпълнителите сами приеха думата попфолк като обида и не можаха да устоят на това. Аз продължих да правя своите кючеци и буквално хиляди, хиляди хора да избухват на тях, защото де факто човекът, който прави кючеците и остана да ги прави, съм аз и не се притеснявам. Да, на мен ми отива, защото аз съм циганин и при мен е много по-лесно. Няма от какво да се срамувам”.

Азис подчерта, че умишлено не поема много участия и предпочита да има достатъчно свободно време.

„Аз не работя много. Не искам. Работя най-много един или два пъти в месеца. Така ми е по-хубаво, така ми е по-спокойно, така се чувствам човек. Не се налага да бързам, не се налага да спя отзад в колата, не се налага да се пребиваме по пътищата, не рискувам нищо. Имам време за себе си, за мислите си, за парчетата си, за личния ми живот”, сподели Азис.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов