Туристическият център в старата столица вече е официална каса на ТИКЕТПРО

Животът

21-12-2014, 11:34

Снимка:

"Царевград Търнов"

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Системата, действаща в цял свят вече е на разположение и във Велико Търново

Туристическият център във Велико Търново вече е официална каса на TIcketPro Bg. В центъра, който се намира на ул. "Христо Ботев" 5 могат да се закупят билети за всички концерти и изяви, които се продават в системата.

ТИКЕТПРО предоставя възможност на българските фенове да закупуват билети за събития, състоящи се в няколко други страни. Системата поема задължението да осигури в България такова качество на своите услуги, каквото предлага и в останалата част на света.

ТИКЕТПРО е един от световните лидери в областта на продажбата на билети за различни събития - концерти, изложби, театрални постановки, спортни мероприятия, кино и други. На всеки пазар, на който компанията действа, ТИКЕТПРО осигурява услугите за повечето от най-престижните международни туристически атракции, на най-добрите местни увеселителни и развлекателни съоръжения и привлича за свои партньори най-авторитетните промоутърски фирми.

Чрез своята запазена марка или собствени технологии ТИКЕТПРО вече предлага своите услуги в множество страни по цял свят, сред които Съединените Щати, Унгария, Полша, Канада, Република Чехия и Италия, а скоро ще стъпи и на много други пазари като Индия и Китай. Има изградена огромна мрежа за продажба на билети, състояща се от стотици бокс офиси, телефонни центрове и интернет страници.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов