Пет училища бяха отличени за най-атрактивна Коледна украса

Животът

18-12-2014, 18:35

Снимка:

Община Горна Оряховица

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

17 училища се включиха в надпреварата

Пет училища бяха отличени тази година в конкурса за най-атрактивна Коледна украса. Конкурсът се организира от Сдружение „Горнооряховски младежки парламент” с подкрепата на Община Горна Оряховица.

Общо 17 училища и професионални гимназии се включиха в тазгодишната надпревара. Жури от представители на Горнооряховския младежки парламент и на дирекция „Хуманитарни дейности и международни връзки” отличи най-атрактивните училищни украси. Наградите бяха връчени на специална церемония в Гербовата зала на Общината, на която присъстваха кметът инж. Добромир Добрев, заместник-кметът Йорданка Кушева, директорът на дирекция "Хуманитарни дейности и международни вързки" Милена Николова, директори, учители и ученици от отличените училища.

За най-атрактивна външна украса отличие получи ПГЕЕ „М. В. Ломоносов”. Най-атрактивно украсени се оказаха коридорите на СОУ „Вичо Грънчаров”. ОУ „Васил Левски” във Върбица получи наградата за най-атрактивна украса в класните стаи. Учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” бяха подредили най-атрактивен Коледен кът, а ОУ „Иван Вазов” имаше най-атрактивна приказна украса.

Наградите на отличените бяха връчени от кмета на Общината инж. Добромир Добрев и от представители на Горнооряховския младежки парламент.

Благодаря на всички, че ес включихте в този конкурс и творихте красота”, обърна се към учениците инж. Добрев и им пожела здраве, щастие и оптимизъм през Новата година. „Трябва да вярваме, че от тук нататък ни предстоят само хубави неща”, каза още инж. Добрев.

Представителите на горнооряховския младежки парламент подариха Коледна картичка на инж. Добромир Добрев с пожелание за здраве и благоденствие на всички жители на Общината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов