Предстоящи събития във Велико Търново на 15 декември

Новините

15-12-2014, 08:02

Снимка:

Ростислав Грънчаров

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

От 11:00 часа  в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на гражданска група "Анти Хлор" на тема : "Гражданският мониторинг върху екологичните проблеми в Горна Оряховица продължава".

От 11.30 ч. в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция на ръководството на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз във Велико Търново. Ще бъде представена позицията на организацията по отношение на действията на министъра на здравеопазването Петър Москов и политиките на Министерството на здравеопазването.

От 16:00 часа в голямата зала на Общината ще се проведе Коледно-новогодишен концерт на художествените колективи към клубовете на пенсионера и инвалида от община Велико Търново

От 17:00 часа на сцената в парк "Марно поле" ще се състои “Коледен календар” – игри и забавления за деца с аниматори от парти център “Роси”

От 17:30 часа на сцената в парк "Марно поле" ще се проведе  “На Коледа с приятели от Великобритания” – гостува Посолството на Обединеното кралство, в програмата традиционни английски коледни песни



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов