Два участъка във Велико Търново са временно затворени

Новините

13-12-2014, 12:40

Снимка:

Velikotarnovoutrе

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Движението ще бъде пуснато в неделя до 17:30

Във връзка с осигуряване на безопасността при реализиране на строителството на обект: ”Реконструкция на паркоустрояване на парк ”Света гора”, във връзка с проект „Град Велико Търново – зелена и достъпна балканска столица на културния туризъм”,

се въвежда временна организация и безопасност на движението /ВОБД/ при извършване на строителството на горецитирания обект в гр.Велико Търново, като:

Затваря се за движение  на пътни превозни средства - ул.”Теодосий Търновски”  в участъка от жп.  гара Велико Търново до ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий” (ул.”Димитър Найденов”), като се пропуска само обществения транспорт, с изчакване на движението в обратна посока.

Временният режим на движение на пътните превозни средства и пешеходци по ул.”Теодосий Търновски” да става, като се изпълнява съгласувания със Сектор “Пътна Полиция” при ОДМВР – Велико Търново и общинските органи проект за ВОБД.

Срока на действие на временната организация и безопасност на движението  за времето  от  12.12.2014 г. ( петък )  до  14.12.2014 г. ( неделя ), през светлата част на денонощието,  в часовия интервал от 8:00 ч. до 17:30 ч.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов