Таткото на Алекс от Горна Оряховица трогна с писмо до Дядо Коледа

Мисия

11-12-2014, 09:55

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Снощи поп-фолк певецът Галин пя на благотворителния концерт за детето

9-годишният Алекс Савов от Горна Оряховица замина за Германия на 30 ноември. Чрез събраните средства от мощната кампания, която бе организирана, детето провежда в момента първия курс на лечението си. Докато момченцето е в чужбина горнооряхочани започнаха да събират следващата необходима сума за повторното му отпътуване в Германия.

Снощи бе проведен поредния благотворителен концерт в подкрепа на Алекс. На сцената на читалище "Напредък 1869” своите хитове изпя поп-фолк певецът Галин. По-рано вчера пък бе открита изложба на сурвакници и коледните картички, следствата от които, също ще постъпят в сметките за лечението на момченцето.

Междувременно татко на Алекс написа трогващо писмо за добрия, стар, белоград старец. "Дядо Коледа, здравей! Може ли да си ползвам правото за едно желание, заради това, че като малък не съм си пожелавал нищо. Може ли да си пожелая да направиш така, че моят син да оздравее? Може ли вместо сутрин и вечер да му давам пълна шепа с хапчета, да му давам пълна шепа с бонбони? Можели вместо сутрин, обед и вечер да му капя капки в очите, да му целувам очите? Може ли вместо всяка седмица да обикалям по лекари, болници и клиники, да го водя на екскурзии? Може ми вместо всеки месец да му се бият инжекции в очите, да го водя на кино и да гледа с очите си?.. Моля те, дядо Коледа”"-гласи посланието.

Банка РайфазенБанк ЕАД
BG62RZBB91551005242354 в лева BIC RZBBBGSF
BG92RZBB91551005242396 в евро BIC RZBBBGSF
PayPal help_alex@abv.bg
Александър Христофоров Савов
Да помогнем на Алекс!!!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов