Починалата студентка - дъщеря на ексшефа на Военна болница - Плевен

Дъщерята на полк. Боян Кучев е откритото момиче в Търново

Откритата мъртва студентка във Велико Търново е дъщеря на бившия шеф на плевенската военна болница полк. Боян Кучев, научи plevenutre.bg от свои източници.

Припомняме, че 24-годишната Елена Кучева бе открита мъртва в квартирата си в старата столица вчера сутринта. По тялото й не е имало следи от насилие.

Ден преди това момичето се обадило да повика родителите си от Плевен. Според "24 часа" им казало, че се дипломира, но помолило първо да минат през квартирата й и после заедно да отидат на церемонията. Елена била последен курс във Факултета по изобразително изкуство на Великотърновския университет, но в този ден нямало насрочено връчване на дипломи, обяснили по-късно на родителите от висшето училище. Щом приближили Велико Търново, майката и бащата на момичето, което обитавало мансарда на ул. "Калоян", започнали да звънят на джиесема на дъщеря си, но тя не отговаряла. Тогава се обадили на хазайката, която се качила да провери какво става. Вратата на мансардата била заключена, но в ключалката нямало ключ. Когато хазайката отключила с нейния, видяла момичето в леглото, завито с шалте. Елена не мърдала. Нямала пулс. Ужасената жена веднага позвънила на 112. На мястото пристигнали медици и полицаи. Не след дълго се появили и родителите.

Не е открито предсмъртно писмо и тепърва ще се установяват причините, които са довели Елена до фаталния край.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)