Детски рисунки украсяват общината в Елена за Деня на християнското семейство

Кметската администрация и общинския детски комплекс в Елена обявяват конкурс за детска рисунка на тема „Животът и моето семейство“. Повод за инициативата е предстоящия Ден на християнското семейство, който отбелязваме на 21 ноември.

Всеки участник може да участва с творба от следните живописни и приложни жанрове: живопис, графична рисунка, карикатура, апликация или колаж, съобщават организаторите.

В конкурса могат да се включат деца от 6 до 10 и от 11 до 15 години. Те могат да направят свой избор дали да работят във формат А3 или А4, а също по свой вкус да подберат живописни материали и техники на изграждане на рисунката.

Готовите произведения трябва да се представят до 19.11.2014 г. в Общински детски комплекс или в Община Елена – стая 316. Всяка рисунка трябва да съдържа трите имена на участника, клас или възраст, учебно заведение или детска градина, др. институции и адрес.

Най-добре представилите се ще бъдат наградени, а техните творби ще участват в изложба, която ще бъде открита на 21 ноември в сградата на Община Елена



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов