Венета Райкова съди Евгени Минчев за 50 бона

Двете скандални личности водят открита война вече няколко години

Завеждам наказателно дело от частен характер срещу Евгени Минчев за обида и клевета" - това заяви водещата Венета Райкова, пред "България Днес"
Блондинката допълни още, че предявява граждански иск в размер на 50 хиляди лева за нанесени й неимуществени вреди.

След скорошните изявления на паркетния тигър Райкова е категорична, че този път няма да отмине клеветите с лека ръка и е готова да го осъди за цели 50 бона.
Съвсем отговорно в едно от последните си интервюта Евгени Минчев избълва цялата злоба, която таи от години към устатата телевизионерка.
"Венета е един телевизионен хемороид, който, ако не бъде опериран в кратки срокове, ще причини рак на телевизията, която я поддържа" - бе само едно от твърденията на ексцентричния бивш ватман.

Според лорда Венета е непочтена и присъствието й на екрана е грешка за всяка родна телевизия. Безмилостният моден критик разкри спомени от първите си срещи с водещата, които бяха украсени с типичните за него цветущи изрази.

"Ще разкрия, че другарката идваше на работа с мазно и лъщящо лице, с полуотворени очи, носеше някакви смачкани блузки и мишниците й миришеха на прокиснало прясно мляко. Научих я да носи пола и тя разказваше този факт дълго, след като вече не работехме заедно. Устата й вечно миришеше на готвено" - избухна Минчев срещу телевизионерката, а думите му се завъртяха само за ден във всички електронни медии.

За нажежените отношения между Райкова и Минчев се говори от няколко години насам. Лордът и бившата мисис "Горещо" са в открита война, а риалити шоуто "ВИП брадър", където Евгени беше част от съквартирантите, бе повод да ги изправи отново един срещу друг. Още в един от първите епизоди Венета разказа скандални истории за лорда, който след няколко чашки алкохол рита и гони гостите от партитата, които организира. Впоследствие водещата разкри, че тя е един от потърпевшите на пиянските гневни изблици на Минчев.

"Аз съм човекът, който е бил лично засегнат чисто физически от Евгени Минчев! Той ме риташе и блъскаше на едно лъскаво светско парти, организирано от него" - сподели Венета.

Признанието на водещата бе прието от пиариста като удобен повод да я злепостави в медийното пространство и битката между тях да бъде подновена.
От началото на риалити предаването два пъти бе направен опит реномето на водещата да бъде сринато до основи. Първият беше, когато майката на Албена Вулева Людмила обяви, че Райкова е била чистачка преди години в "Евроком". Моментално Венета показа старата си трудова книжка, с която доказа, че длъжността й е била далеч над обикновена хигиенистка. Тогава блондинката сподели, че не смята да влиза в повече спорове срещу Вулева и майка й и изпитва само съжаление към опитите им да я злепоставят.

Сега обаче Райкова е категорична, че няма да остави нещата да отшумят просто така и е решила да гони Минчев, докато не си плати за обидите по неин адрес. Въпреки че скандалният пиарист обяви, че във войната между двамата той води с много напред и няма от какво да се страхува, по всичко личи, че този път лордът жестоко ще съжалява за думите си.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)