Прочут холандски психолог идва във Велико Търново

Мисия

03-11-2014, 17:11

Снимка:

janaka.in

Автор:

Грета Костова

Всичко от Автора

Във вторник и сряда терапевтът ще се срещне с великотърновци

Холандският психолог и терапевт Джак Пенърс /Джанака/, който има хиляди последователи в света, ще бъде във Велико Търново на 4 и 5 ноември. В сряда той ще проведе т.нар. семейни констелации – уникален семинар за хармонизиране на семействата. Утре пък холандецът ще представи на великотърновската аудитория Европейска академия по духовна психология, чийто първи випуск е стартирал миналата година. Обучителна част в рамките на Академията ще се проведе и край Велико Търново, на 11 декември, а тази сряда болярите ще имат възможност да чуят лекцията "7-те динамики на положителната промяна".

И двете срещи на известния гуру с великотърновските му почитатели ще се проведат в залата на Център за родители „Happy Mums“ от 18.30 часа.

Холандецът работи от скоро в България. Джанака провежда уъркшопове по програма, разработена от самия него, а скоро ще издаде книга, в която описва своя опит в областта на психо-генеалогията.

През последните 10 години холандският психолог е терапевт, консултант и фасилитатор в разнообразни уъркшопове по личностно развитие. Работи и като креативен терапевт, системен терапевт и групов терапевт в най-напредналата клиника по духовна психология в Германия: Хейгенфелд Бад Кисинген (Heilgenfeld Bad Kissingen).Там той провежда с пациентите констелации, музикална терапия и психо-образователни обучения.

Основа на духовната психология, в която е насочена работата му, е емпатията – способността на безусловно положително отношение, на не-съдене и приемане на другите и себе си.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов