Николета върти любов с богаташ?

Плеймейтката изневерявала на Валери с крупен бизнесмен

Николета Лозанова изневерява на Валери с богат любовник, пише HotArena.net. Плеймейтката е забила турчин милионер, който отговарял на всяка нейна прищявка. Това обяснява и скандално скъпите покупки на НиЛо, чиито мъж не може да си позволи.

Той е 50-годишен крупен бизнесмен, завършил е Истанбулския университет. Бизнесът му върви много успешно, печели по милиони евро на месец, разкриват запознати със строго секретната афера.

Тези дни Николета се похвали от Милано с рокля на световноизвестен дизайнер, която струва 1250 евро и е от тазгодишната есенна колекция на марката. Всъщност това е един от най-евтините тоалети на Лозанова. Тя редовно оставя и по 5000 евро за последен модел от дизайнерските колекции. Според приятелките й плеймейтката харчи по 20-30 бона на месец само за дрехи, а гардеробът й е на стойност поне половин милион в евро. Отделно заделяла пари в банкова сметка и слуховете гласят, че вече е надиплила над 2-3 милиона евро.

Валери Божинов не може да й осигури тези пари, защото финансовото му положение не е цветущо, а заплатата на Николета от телевизията отива само за бензин на скъпарския й джип, който харчи като ламя, разкриват запознати с финансите в семейство Божинови пред "Всеки ден".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов