Още двама пияни шофьори хванаха тази нощ

Масовите проверки на автомобили и граждани продължават

Още двама водачи, употребили алкохол установиха нощес служители на полицейските управления във В. Търново и Стражица. Тази нощ около 00,30 ч. на ул. «Алеко Константинов» в старата столица за проверка е спрян лек автомобил «Ауди», управляван от 30-годишният С. С. от Габрово. При проверка на водача за употреба на алкохол с техническсо средство, апаратът е отчел 1,43 промила. Взета му е кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка за 24 часа.

По-рано стражишки полицаи проверили лек автомобил «ВАЗ», управляван от 39-годишният Н. Н. от Стражица. При алкохолната проба апаратът е отчел 1,50 промила. Н. Н. е отказал да му бъде взета кръвна проба. По двата случая в съответните полицейски управления са започнати бързи производства. 

Както вече предупредихме, полицейските проверки в региона продължават да са интензивни. Само през изминалото денонощие полицейските патрули в областта са проверили общо 343 граждани, от които 77 за употреба на алкохол. Спрени за проверка са 253 автомобила, от тях 50 камиона и автобуси,  6 мотоциклета и АТВ. Съставени са 38 акта и са наложени 85 глоби с фиш. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов