Локо срещу Етър на финала на детския турнир по футбол "M&BM""

Новините

18-10-2014, 09:26

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Започва детския футболен турнир за Купа "M&BM" във Велико Търново

Вечното дерби започва в 11:45

Вечното дерби ще се играе на финала за купата на детския турнир „M&BM“. Осмото издание на регионалната футболна надпревара, провеждаща се във Велико Търново,  ще завърши с двубой между „Локомотив” (ГО) и „Етър” (ВТ). 
„Локомотивчетата”, родени след 2001 година, надвиха вчера всичките си съперници вчера. Възпитаниците на Лъчезар Русев започнаха състезанието с класическата победа 3:0 над „Аркус” (Лясковец). Децата на „Локо” продължиха да играят добре и сломиха „Академик”( Свищов) с 3:1. Малките „железничари” бяха безпощадни и срещу отбора на „Левски 1986” (Стражица), разгромявайки ги с 5:1. 
Финалният двубой между „черно-белите” и „виолетовите” ще се играе днес в ДКС ”Васил Левски” от 11:45 ч. Церемонията по закриването започва в 12:30 ч.

Срещите са от две полувремена по 15 минути в групите и от по 20 мин. във финалната фаза. На терена са 6 плюс един състезатели, смените са неограничен брой, но при спряна игра.
По традиция президентът на фирма „M&BM“ Павел Петров осигурява пълна футболна екипировка за всички участващи отбори, както и множество индивидуални награди. През последните години той поемаше и издръжката на най-добре представилите се тимове. Какво ще реши за това издание ще стане ясно по време на награждаването.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов