Вижте прогнозата за времето до края на седмицата

Новините

13-10-2014, 12:11

Снимка:

novatv.bg

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

 До края на деня днес облачността ще бъде средна и висока, преди пладне главно над източните райони често до значителна, а следобед ще намалява от север на места до слънчево. Ще духа слаб вятър от североизточна четвърт. Минимални температури от 6 до 11 градуса, по Черноморието 11-14. Максимални температури между 18 и 23 градуса.

Във вторник ще има променлива, предимно висока облачност със слаб вятър от юг-югоизток. Минимални температури 7/12 градуса, максимални 19/24.

В сряда ще е предимно слънчево със слаб южен вятър. Минимални температури 8/13 градуса, по крайбрежието до 15, максимални - 19/24.

През нощта срещу четвъртък облачността ще се увеличи, а през деня ще има предимно значителна средна и висока облачност. Вятърът от юг-югозападен ще се ориентира от запад и ще се усили до умерен. Температурите ще се повишат - минималните до 10/15 градуса, а максималните до 21/26.

В нощта срещу петък след полунощ ще има превалявания над северните райони. Преди пладне в петък облачността ще бъде променлива и на места над източните райони ще превалява, а следобед облачността ще намалява на места над южните райони до слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минимални температури 12/17 градуса, максимални 20/25.

През нощта срещу събота облачността отново ще се увеличи и снижи и ще започнат валежи от северозапад. През деня ще е облачно с превалявания, на отделни места интензивни. Вятър умерен от северозапад, тенденция север. Минимални температури 12/17 градуса, максимални 19/24.

През нощта срещу неделя ще е все още облачно с превалявания, но през деня облачността бързо ще намалее на много места до слънчево. Вятър слаб до умерен от север. Температурите ще се понижат - минималните до 10/15, а максималните до 17/22 градуса.

Вълнението на морето до четвъртък ще е 1-2 бала, в петък 2-3, в събота и неделя около 3, в открито море до 4. Температура на морската вода 17-19 градуса.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов