Цветанов в Полски Тръмбеш: ГЕРБ направи реални политики и изведе проблемните сектори на страната

Царевград Търнов

30-09-2014, 16:43

Снимка:

Пресцентър ГЕРБ

Автор:

velikotarnovo.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Цветан Цветанов: ГЕРБ ще подпомога дейности в земеделието, които създават трайна заетост

Цветанов се срещна и с Олга Николова, на която ГЕРБ оказа финансова подкрепа при опитите й да забременее инвитро

В управлението си ГЕРБ успя да направи реални политики и да изведе проблемните сектори на страната, заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Полски Тръмбеш. "България върви към единствения възможен път, а именно европейския"  каза и изрази надежда, че след 5 октомври ГЕРБ ще има над 121 депутати. В отговор на въпроси на хората от Полски Тръмбеш за собствеността и състоянието на язовирите, Цветанов припомни, че 1 500 души от ГЕРБ се включиха в преодоляването на щетите от наводненията в страната. „Много от нашите опоненти казаха, че това е популизъм, но хората, например тези от село Бисер, са искрено благодарни за помощта. И досега те се обаждат и благодарят, защото ГЕРБ отдели над 1 млн. лв. за пострадалите от наводненията в село Бисер, с които са построени 34 къщи. Политиците трябва да са сред хората, за да научат техните проблеми”, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ. Според него не трябва диалогът с хората да се случва единствено чрез медиите. 

В Полски Тръмбеш Цветан Цветанов се срещна и с Олга Николова, на която ГЕРБ оказа финансова подкрепа при опитите й да забременее инвитро. Цветанов бе категоричен, че държавата трябва да отговори на нуждите на тези семейства. Цветанов обясни, че в общини като Бургас се осигуряват 200 000 лева за семейства с репродуктивни проблеми всяка година, но с решение на общинския съвет и по искане на кмета. По думите му, за 5 година там са дадени 1 милион лева. „Смятам, че държавата трябва да бъде тази, която да дава тази възможност. Случаят с малкия Цецко беше допълнителен импулс да бъдем още по-мотивирани да отговорим на нуждите на семейства, които искат да имат деца, но по някаква причина имат проблем“, подчерта заместник-председателят на ГЕРБ.

          Цветан Цветанов припомни, че остават малко дни до изборите в неделя. „Нека всеки от вас да се обърне към близки и приятели, да гласуват разумно, за да можем след пети октомври да съставим силно правителство. Нашите опоненти целят да отвратят хората от гласуването”, призова той.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов