Включи се в карнавалното шествие Влакчето на Тиквенбург

Новините

30-09-2014, 12:34

Снимка:

община Севлиево

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Севлиево обявиха конкурс "Тиквени фантазии" и "Тиквата най-...най-..."

От община Севлиево вече очакват идеи и записвания за празника

Тазгодишното Влакче на Тиквенбугр ще бъде още по-дълго, още по-цветно и още по-звучно, съобщават от община Севлиево. То ще потегли на 17 октомври 2014 г. точно в 17.30 часа от парк „Казармите“. Първата спирка ще направи в центъра на града, от където ще потегли за панаирната естрада. Най-интересните костюми и най-многобройните групи ще получат награди.
Право на участие имат абсолютно всички деца и ученици от община Севлиево, които обичат да се маскират, да се забавляват и са готови да покажат своята съпричастност към еко инициативите и кулинарните традиции, казват организаторите. Участниците сами трябва да изработят костюми или да измислят свой оригинален и атрактивен начин, с който ще вземат участие в пъстрия карнавал. 
Костюмите могат да бъдат на всякаква тематитка, но с приоритет ще се оценяват тези, които изцяло са съобразени с тиквеното мото на карнавала. Наградите за участниците ще бъдат присъждани в две категории, за училище с най-масово участие и за най-атрактивни костюми. Обявяването на наградените ще бъде на сцената на Севлиевския панаир веднага след финала на Карнавалната суматоха.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов