Очакват с нетърпение "Сухишвили" в Търново

Велико Търново Лайф

20-09-2014, 15:12

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Удивителният ансамбъл "Сухишвили" на турне в България

На премиерата на шоуто “РАМИШВИЛИ” в столицата Тбилиси, касите на театъра Руставели са разбивани от еуфорията на зрителите

Любимците на българската публика, националния балет на Грузия "Сухишвили" , притежатели на наградата “Най – доброто шоу на Бродуей”, идват у нас с новата си програма “РАМИШВИЛИ”! 

“РАМИШВИЛИ” е танцов спектакъл невиждан досега никъде по света. Зрителите могат да очакват взривяваща стилова симбиоза между класическото  и  модерното. Публиката ще види  съчетание на опасни каскади характерни за грузинския фолклор, заедно с превъплъщение в различни роли от модерното ежедневие и жив оркестър с DJ, изпълняващ авторска музика написана от самия Илико Сухишвили! По време на премиерата на шоуто “РАМИШВИЛИ” в столицата Тбилиси, касите на театъра Руставели са били разбивани от предизвиканата еуфория и необузданото желание на зрителите да посетят шоуто, обясниха от "Царевград Търнов".

Новият спектакъл на “Сухишвили” излиза извън рамките на реалността, преобръща света на танцовото, музикално и театрално искуство! Не изпускайте уникалната възможност да посетите премиерата на това зашеметяващо представление на  30 октомври във  Велико Търново. Билети с цена от 30 до 60лв все още могат да се закупят от Туристически информационен център.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов