Вземат спешни мерки за липсата на автобуси в Павел баня

Спряха автобусите и от Казанлък към курортния град

Няма да има автобуси днес и от Казанлък към Павел баня", стана ясно от информация на местната автогара. Движат се единствено автобусите, които не са от транспортната схема на община Павел баня - по линиите: Казанлък - Пловдив, Казанлък - София, Момчилград - Павел баня, Кърджали - Павел баня.
От Централна автогара - София съобщиха, че няма промени в разписанието на автобусите, които обслужват линията София - Казанлък и обратно, пише pavelbanya.eu
От автогара - Павел баня потвърдиха, че автобусите, които обслужват транспортната схема на общината, продължават да не се движат към настоящия момент.
Като транспортна алтернатива остават влаковете на БДЖ. Има два влака преди обяд и четири след обяд. Цаната на пътническия влак е 1,50лв, а на бързия 2,40лв. Не е ясно дали се осигурява транспорт от ЖП спирка Павел баня до града.
Междувременно стана ясно, че кметът на община Павел баня Станимир Радевски изпълнява решение на Областния управител на област Стара Загора за предприемане на спешни мерки във връзка със създалата се ситуация.
Възможно е в следващите дни да се получат затруднения в транспортното обслужване на жителите и гостите на община Павел баня.
На 16.09.2014г. „Автобусни превози Павел баня“ самоволно, в нарушение на договорите за обществен превоз прекрати транспортното обслужване на населението.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов