Манфред Вебер: Гласувайте за ГЕРБ, за да си върнете европейското доверие

Това заяви председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер

Председателят на Европейската народна партия Манфред Вебер бе представен от заместник-председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ в Благоевград Цветан Цветанов.

Манфред Вебер заяви пред избирателите на ПП ГЕРБ, че за голямо съжаление през последната година и половина България е загубила европейското доверие. Неговият апел към тях бе "Гласувайте на тези избори! Гласувайте за силна България! Гласувайте за Цветанов! Гласувайте за Борисов! Гласувайте за ГЕРБ!".

"Аз съм тук днес, за да ви кажа, че с ГЕРБ, която е част от Европейската народна партия, на която аз съм председател, вие ще постигнете висока степен на влияние на европейската сцена. Това ще стане преди всичко с Мария Габриел, която е заместник на парламентарната група на ЕНП. Тя е политик, който се радва на висока степен на доверие. Цветан Цветанов е един голям мой приятел, който съумя да стисне хиляди ръце в рамките на кампанията. Това е човек, който обича истински своята страна и наистина иска да постигне много за нея", сподели впечатлението си председателят на ЕНП.

За Борисов Манфред Вебер с уважение заяви, че когато той говори на срещи на европейските лидери като Меркел и Рахой, всички го слушат с изключително внимание.

В заключение на своята реч председателят на ЕНП призова" Ако искате България да получи онези средства, които са заделени на европейско ниво за вашата страна, гласувайте за ГЕРБ! Ако искате да станете пълноправен член на Европейския съюз ( да се присъедините и към Шенген), тогава гласувайте за ГЕРБ".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов