"Арт лято" продължава в старата столица

„Арт лято“ кани всички свои приятели на традиционния концерт в навечерието на новата учебна година „Преди първия звънец“

 Трима млади музиканти от България, Кюрасао и Германия ще представят новия си албум „Мираж“ на сцената на „Арт лято“ този петък, 12 септември 2014 г. Концертът на Open Source Trio е с начален час 20,30, а при лоши метеорологични условия ще бъде преместен в местен клуб, съобщиха организаторите. Триото за първи път гостува в старата столица и ще изпълни свои композиции, в които има следи от следи от джаз, класическа музика, фънк, латино, фолклор, рок и електронна музика.

В събота, 13 септември, от 16,00 часа, „Арт лято“ кани всички свои приятели на традиционния концерт в навечерието на новата учебна година „Преди първия звънец“. На сцената край паметник „Асеневци“ ще се изявят талантите от Детското естрадно студио “Румина” и малките грации от Клуба по художествена гимнастика “Етър – Елит”. За доброто настроение на деца и родители ще се грижи Вихрен Недялков.

Същата вечер от 20,30 ч. в модула „Повече от кино“ младият режисьор Алберто Йорданов ще представи филма си “Bandit ent the ram” сниман в Еленския балкан.

Проект „Арт лято“ на едноименната фондация се финансира по програма “Изкуство и култура“ на Община Велико Търново.