Цветанов: ГЕРБ е единственият кандидат, представил точките от своята програма

Имаме вече увеличение на членовете – вече са 84 хиляди

ПП ГЕРБ залага на реформи, които да са реализират заедно с всички български граждани и да можем да наваксаме изпуснатото през последната година и половина. Това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов на откриване на предизборната кампания на партията.

„Както във всяка една кампания, която сме правили досега, залагаме на позитивния тон, конструктивния диалог и се надяваме да има смислен политически дебат на политически идеи, платформи, управленски програми. ПП ГЕРБ е единственият кандидат, представил точките от своята програма”, каза още Цветанов. Той добави, че извинява всички кметове на общини, представени от партията, които в момента не присъстват: „Те трябва да бъдат там, за това за което са избрани – да бъдат сред хората и го правят добре. Нека изкажем съпричастност към тези които изгубиха близките си, но трябва да казваме и това което предстои да се случи в България”, каза още зам.-председателят на ПП ГЕРБ. „Имаме вече увеличение на членовете – вече са 84 хиляди, а от тях над 12 хил. са младежи и девойки които работят усилено за популяризирането на ГЕРБ и заедно да променим България към единствения, възможен път – европейския път на България”, заяви още Цветанов.

"ГЕРБ има своя потенциал, своята сила и е най-голямата политическа партия в последните осем години".
„Партия ГЕРБ е печелила местни избори, европейски избори, президентски и парламентарни. ГЕРБ има лидер, председател, който може да води целия този отбор, наречен националния отбор на България”, добави Цветанов и обясни, че когато има такъв лидер в център дясно, не знае защо пилеем негативна енергия, а тя да не е обединена за разумния вот. „Този вот, който трябва да бъде на 5 октомври и действително да покаже за 25-годишния преход да има председател, който ще повтори втори управленски си мандат”, заяви Цветанов.
Цветанов призна, че ГЕРБ е извлякла своите поуки, направили са и анализ на всички наши грешки. „Много е важно, когато си силен, да признаеш грешките, но важно е да градиш доверие”, подчерта той. „Този успех е успех, благодарение на всички вас, на всички демократични граждани, които искат едно – България да върви по европейския път, към евроатлантическите ценности, да спечелим доверието за връщане на европейските фондове, защото всички общини се нуждаят от нея”, посочи Цветанов.
Цветанов призова гражданите да гласуват. „Когато гласуваме, спасяваме родината си, спасяваме България, а това става със силен център 9 и Бойко Борисов – централен нападател”, обяви Цветанов. Думите му бяха посрещнати от аплодисменти от симпатизантите на партията и викове „Победа”.
Цветан Цветанов представи и водачите на листите на ГЕРБ за предстоящите избори във всички 31 МИР.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов