Кандидати за парламента рязаха лук и картофи

Мисия

04-09-2014, 16:21

Снимка:

пресцентър "АБВ"

Автор:

Виктор Иванов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Теглят жребия за предизборните дебати

На празника на градинарската чорба в Златарица те се изправиха един срещу друг

Водачите на листи от различни партии се събраха в град Златарица по покана на кмета Пенчо Чанев да режат лук и да белят картофи. Той ги предизвика за да ги види как се справят с кухненската работа от което щяло да проличи дали ще мога да се справят и с държавните дела, ак станат депутати. 

На празника на градинарската чорба в Златарица кандидатите се изправиха един срещу друг в оспорвано състезание да мерят сили вместо в полотически дебат. Водачът на листата на АБВ в старата столица адвокат Николай Илчев спечели първо място в състезанието по рязане на лук на празника на градинарската чорба. Той успя да пребори кандидат –депутатите Деян Хаджийски от ГЕРБ, Милен Михов от ВМРО и Милен Манолов от БСП.

Класическото дерби по белене на картофи между Десните, представени от Мария Капон и на бесепарите, представени от Таня Андреева беше много атрактивно.

Мария Капон бе най-бърза и първа обели картофите, а Таня Андреева постигна най-точен резултат от 1 кг картофи за супата.

За девета поредна година Златарица посрещна гости, готвачи и приятели на традиционния си празник “Ден на градинарската чорба”. На 4 септември 1974 г. Златарица е обявена за град и тази година чества своята 40-годишнина.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов