Цецка Цачева връчи 35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ в Долна Митрополия

Официалното връчване на партийните документи съвпадна и с празника по повод 37-мата годиншнина от обявяването Долна Митрополия за град

35 партийни карти на нови членове на ГЕРБ в Долна Митрополия връчи Цецка Цачева – член на НИС на ГЕРБ на 22 август 2014 г. вечерта. Тя бе придружена от областния координатор на ГЕРБ Владислав Николов и общинския ръководител на партията в Долна Митрополия Мирослав Траянов. Официалното връчване на партийните документи съвпадна и с празника по повод 37-мата годиншнина от обявяването Долна Митрополия за град.

„Много ни е приятно да бъдем днес с вас.”, каза Цецка Цачева и допълни: ”Предстоят ни много отговорни дни и седмици, защото ни чака решаващ избор на 5 октомври. Винаги много се радвам когато печелим симпатизанти и членове, когато сме в опозиция, защото силата на една партия след като е управлявала става още по-голяма, когато се е поучила от грешките си и е престояла известен период в опозиция. Добре дошли в голямото семейство на ГЕРБ.”, категорична бе Цецка Цачева.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)