Маса за мини футбол, дарена от представители на ГЕРБ, зарадва децата в Никюп

Мисия

20-08-2014, 15:14

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

С пари от дарител градят параклис в Дома за стари хора в Балван

Така наречената "джага" бе обещана неотдавна от Евгени Стоев и Николай Ашиков (ГЕРБ)

С чисто нова маса за мини футбол зарадваха децата във великотърновското село Никюп представители на ПП ГЕРБ в старата столица. Депутатът  от 41-во и 42-ро Народно събрание Евгени Стоев, председателят на общинския съвет Николай Ашиков, лидерът на МГЕРБ Деян Хаджийски и общинският съветник проф. Михаил Харалампиев лично занесоха т.нар. „джага” на малчуганите.

Играта бе обещана за Младежкия център в Никюп неотдавна, при едно от посещенията на Евгени Стоев и Николай Ашиков в селото. Тогава децата поискаха от народния представител и председателят на общинския съвет да им подарят джага, за да оборудват своя клуб за отдих и игри. „Ние държим на думата си, обещахме ви играта и ето днес тя вече е при вас. Пазете я и се забавлявайте до края на ваканцията”, каза на малчуганите Евгени Стоев.

Със светнали от усмивки лица децата благодариха на представителите на ГЕРБ за подаръка, който веднага беше изпробван в мач между домакини и гости. Сърдечни благодарности изказа и кметският наместник в Никюп Йорданка Атанасова, като подчерта, че това е първата голяма придобивка за Младежкия център в селото, който беше открит през месец април, тази година. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов