Лора Караджова чака момиче

От суеверие Лора дълго време не искала да споделя пола на отрочето си, но накрая се престрашила да разкаже пред най-близките си, че очаква момиченце. "Щастлива е, тайно се надяваше да е момиче, но не беше сигурна и когато научи, се втурна да купува роклички", издава близка до звездата.

Не по-малко щастливи от новината били и бъдещите баба и дядо. Вокалистът на група "Сигнал" бил повече от горд, че за втори път в семейството им се появява малка госпожица.

Преди 2 години братът на Лора - Даниел, също се сдоби с наследница, която кръсти Ния.

За името на бъдещата си щерка Лора не говорела дори с родителите си, тъй като искала да е изненада, но залозите са, че бебето ще бъде кръстено на един от двамата й родители.

Бившата изгора на Део очаква дете от 4-години по-младия от нея Валентин Славов. Момчето не е популярно, занимава се с киокушин карате, а през зимата със ски и сноуборд. Запознават се с Лора преди време именно покрай екстремните спортове.

Другият човек, който се зарадвал от новината за пола на бебето, била една от най-добрите приятелки на Лора - Диляна Попова, която също ще става майка. Моделката и певицата се очаква да родят по едно и също време, а двете вече се шегували, че ще сватосат децата си. Диляна ще роди момче от Асен Блатечки, пише Lifestyle.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов