Белослава стартира лятното си турне от Пловдив

Пловдив Лайф

25-06-2014, 07:35

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Този концерт ще е поредната среща между приятели, които имат много за разказване

Всяка среща с Белослава е от дълго чаканите, а причините за това усещане не са една и две. Непринудена и артистична, земна и духовита, най-женствената певица на родната сцена е толкова завладяваща и магнетична, че сме готови да я слушаме и седем дни в седмицата. На своите концерти тя е близо до публиката, не само с песни, но и с послания между тях. Никак не са за пренебрегване талантливите музиканти, които участват в проектите й. Със собствен почерк, те умело поднасят толкова елегантно и подчертано чаровно разтапящата комбинация от галещ сетивата джаз, сладък поп и силно аренби.

Певицата с кадифен глас избра Пловдив за старт на лятното си турне. Два дни след астрономическото лято, Белослава ще гостува на летни сцени "КОНЮШНИТЕ НА ЦАРЯ" с един специален концерт. Самата тя определя предстоящия лайв като един минималистичен, акустичен сет с перкусии, тромпет, барабани, пиано и глас, с който музикантите ще поканят публиката на среща с лятото.

Днес от 21:00 Белослава, заедно с Живко Петров, Димитър Семов и Росен Захариев ще изпълни последните си сингли от предстоящия й четвърти студиен албум - "Няма", "Времето за мен си ти", както и "Лято за двама". Последната композиция, доскоро нямаше заглавие, но вече си има име, илюстриращо приказката, разказана в песента – за лятото в най-красивите му измерения, което е съвършено най-вече, когато е споделено.

Срядата ще е на Белослава и едно е сигурно - този концерт ще е поредната среща между приятели, които имат много за разказване.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов