„Берое“ освободи двамата на проби

Габриел Гомес Роман и Петър Углешич бяха освободени от лагера на „Берое“. Двамата бяха на пробен период в тима и не успяха да впечатлят треньорското ръководство. Испанецът Габриел изигра 45 минути във вчерашната контрола срещу „Литекс“, която бе спечелена с 0:2, а хърватинът Углешич записа само 5 минути в нея.

Това бе втори пробен период за Габриел. Испанецът бе на проби в „Берое“ в края на февруари, но тогава спортно-техническият щаб предложи той да бъде пробван през лятото отново – този път като десен бек. За последно е играл в третодивизионния испански „Бадалона“. Роман е юноша на „Алавес“, с който подписва и професионален договор. Кариерата му преминава през отборите на „Жирона“, „Сан Роке“ и „Ейбар“.

Хърватинът Петър Углешич пък започна със старта на подготовката. Нападателят е от босненски произход, но има и швейцарски паспорт. Висок е 188 см, а досега е защитавал цветовете на  “Хьонгг” (Цюрих, Швейцария), “Грасхопър” II (Цюрих, Швейцария), “Волен” (Волен, Швейцария), “Шьотц” (Шьотц, Швейцария), “Ювентус” (Цюрих, Швейцария).



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов