Двама подписват с Черно море

След като на "Тича" обявят кой ще е новият наставник на "моряците" на "Тича" ще започнат да работя и по селекцията за новия сезон

На двама от юношите на Черно море ще бъде предложен първи професионален договор с представителния тим, научи Varnautre.bg. Това са родените през 1995 г. и бронзови медалисти в Елитната група до 19 г. - Петко Цанков и Николай Иванов.

Цанков играе на позицията десен халф-бек, а Иванов е най-полезен като вътрешен халф. До този момент единственият, който е парафирал контракт с Морето от този набор, е вратарят Християн Христов, който се появи в игра в последния мач от този сезон за варненци срещу шампиона Лудогорец. Това бе и официален дебют за младока в "А" група, като преди това Христов имаше записани минути в мача с Ботев (Пд) за Купата на България.

След като на "Тича" обявят кой ще е новият наставник на "моряците" на "Тича" ще започнат да мислят и по селекцията за новия сезон.

В зависимост от формата на Елитната група до 19 г. пък ще стане ясно и бъдещето на защитника Слави Сталев и нападателя Атанас Илиев. Има вариант този сезон групата да е до 21 г. и ако той се приеме от БФС двамата ще останат в Черно море, като ще трупат опит в именно в нея. Иначе напълно възможно е те да бъдат преотстъпени в други отбори, където да играят редовно.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов