Денчев: Престоят ми в Спартак бе ползотворен

ВИДЕО: Има интерес, но все още нямам конкретно предложение от друг отбор, каза вратарят на "соколите"

Вратарят на Спартак 1918 и бивш страж на Черно море Петър Денчев сподели, че е възхитен от клубната принадлежност на част от хората, с които се бори рамо до рамо за запазването на професионалния статуд на "соколите" през пролетта. Той определи престоя си на Коритото като ползотворно и благодари за професионалното отношение на съотборниците си и целия треньорски щаб.

"Опровергахме всички, който казваха, че няма да се получат нещата и оцеляхме. Те може би са имали право да мислят така, предвид историята на Спартак в последните години, но ние ги оборихме. Възхитен съм от чистата съвест и клубната принадлежност, на която станах свидетел при "соколите". Това все по-рядко се вижда в днешно време. Визирам треньора Атанас Атанасов, Илко Станчев, Генко Славов, Радо Тодоров, Влади Мирчев и капитана Траян Дянков. Това са едни хора, които имат своята клубна принадлежност и през цялото време бяха фактори в съблекалнята. Без значение, кой колко е играл. Те оказваха голямо влияние върху всички", сподели Денчев.

"Престоят ми в Спартак ми даде много, с оглед на тежката травма, която имах. Трябваха ми игрови минути, знаете, че това е най-важното за един футболист. Не знам дали ще продължа да играя за този отбор, но престоят ми в Спартак си заслужаваше", коментира бившият футболист на Черно море.

Той сподели още, че има интерес към него, но все още няма конкретно предложение от друг отбор.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов