Внимание! Трима спипани да карат надрусани в Бургас само за ден

Мъжете седнали зад волана след коктейл от амфетамин и метамфетамин, който предизвиква халюцинации

Полицията в Бургас залови в рамките само на ден трима шофьори, седнали зад волана след употребата на коктейл от синтетични наркотици. Два от случаите, станали в последния ден на април, са в най-големия бургаски квартал „Меден Рудник”, а другият – на улица „Гладсон”.

И тримата мъже се качили в своите автомобили след употреба на комбинация от амфетамин и метамфетамин, който в по-големи количества предизвиква халюцинации. Два дни по-късно в комплекс „Лазур” е заловен още един тежко дрогиран шофьор. 20-годишният бургазлия решил да покара след употреба на алкохол в комбинация с психотропното вещество - бензодазепин.

Както Burgasutre.bg вече съобщи, преди седмица в ранните часове на денонощето пред блок 485 в „Меден Рудник” е задържан 45-годишният К. К. от Ямбол, а на „Гладстон” – 25-годишен бургазлия. И двамата са зад волана на луксозни автомобили БМВ.

Малко преди полунощ отново в „Меден Рудник” на улица „Петко Войвода” полицаите хванали още един надрусан шофьор. 26-годишният бургазлия добавил към комбинацията от амфетамин и метамфетамин и марихуана.

На улица „Калофер” в „Лазур” пък 20-годишен младеж от Бургас седнал зад волана на лъскав „Мерцедес” след употреба на алкохол с концентрация - 0,14 промила, установено с дрегер и наркотично вещество в кръвта - бензодиазепин.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов