Нежния с 2 гола за ветераните на Локо (СНИМКИ)

Черно-белите победиха турския Мадара с 6:3 на Лаута

Ветераните на Локо (Пд) победиха истанбулският Мадара с 6:3 в приятелски мач, който двата отбора си организират на разменено гостуване веднъж в годината. Сега "черно-белите" бяха домакини и изиграха двубоя на изкуствения терен на Лаута.

Противникът им поведе в резултата още в първите минути на първото полувреме, Краси Димитров и Атанас Попов обърнаха резултата до почивката.

През вторите 40 минути пловдивчани стигнаха до категорична победа с два гола на Велин Терзиев - Нежния и още два на Димитров за хеттрик.

Почетният президент Христо Бонев и легендите Гочо Василев и Аян Садъков също присъстваха на събитието, но без да обуват футболните обувки.

По традиция и двата отбора се представиха на високо ниво през третото полувреме, което се състоя в пловдивско заведение до малките часове на нощта. Въпреки множеството критики към съдийската тройка на терена, различията бяха загладени на маса и от страна на двата отбора.

Главният съдия Марко Марков направи няколко пъти забележка, но в последствие се предаде, тъй като тимът на Мадара използваше всеки удобен момент, да заиграе с 12 футболисти.

Тъч-реферът Иван Драгиев пък не издържа на напрежението по трибуните и на няколко пъти си навлече гнева на гостите с отсъжданията си за засада.

Отборът на Локомотив игра следния състав:

Стилиян Драгиев, Илия Анчев, Стефан Лулчев, Спас Топузов, Венци Чалъков, Петър Пашев, Красимир Димитров, Ахо Кочиян, Георги Фиданов, Павел Титюков, Любо Корадов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов